lördag 8 maj 2010

Barnvagnsgolf i Delsjön

Foto: Michaela Håkansson
Är du föräldraledig och golfare?
Tänker du att detta är två oförenliga ting och att du nog får lägga golfintresset åt sidan ett par år till dess att barnen är lite större?
Nu behöver du inte tänka så längre när Delsjö Golfklubb öppnar kanske Sveriges första (?) barnvagnsgolf!

Tisdagar och fredagar kl 13-15 är alla barnvagnsförare extra välkomna till drivingrangen utan att vara rädda för att störa andra spelare. Övriga spelare är givetvis också välkomna men tanken är att det i första hand är öppet för dig med barnvagn.
Skötbord finns på toaletten och en lugn avskild miljö för amning finns i damernas omklädningsrum

Delsjö GK är beläget strax utanför centrala Göteborg i Delsjöreservatet. Man tar sig dit med någon av Expressbussarna till Delsjömotet eller buss 50 som har hållplats på kort promenadavstånd (Fri parkering).

Mamma Ada är själv ingen golfare (är nog en alldeles för dålig förlorare för det...) men tycker att detta verkar ju helt klart som en toppenidé! Att spela golf har jag förstått tar väldigt mycket tid i anspråk och det är risk att resten av familjen får ganska tråkigt om bara den ena föräldern kan dra iväg ensam för en golfrunda. På det här sättet kan hela familjen följa med en stund, utan att vara rädda för att störa övriga spelande. Dessutom kan det ju bli ett roligt alternativ till de vanliga caféträffarna för golfspelande föräldralediga.

Barnvagnsgolfen körde igång igår, fredagen den 7e, och kommer att pågå så länge det finns intresse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar