fredag 21 maj 2010

Andra Ador: Beatrice

Tjoho, nu är det snart helg!
Det har varit en varm vecka med första riktiga sommarkänningarna - här ska dock vissa familjemedlemmar (läs: inte Mamma Ada) springa varvet i morgon så vi hoppas faktiskt på lite svalare väder.
Nu firar vi in helgen med veckans Ada!

"Vill du läsa om det senaste modet? Det senaste skvallret från innekrogarna? Hur du ska sminka dig för att se ut som Angelina Jolie? "

Då ska du inte läsa den här bloggen!

Om du däremot vill läsa en härlig, välskriven blogg av en tjej som skriver ärligt och underhållande om livet som mammaledig, om som hon själv beskriver det "bajs, snor, traderafynd och tv-serier", då har du kommit helt rätt!

Möt tjejen som envisas med att ständigt ligga före MammaAda bland göteborgsbloggarna på Bloggtoppen, Bea&Vincent!


Namn: Beatrice
Ålder: 32 (vilket jag har en tendens att glömma, kommer aldrig bli äldre än 30).
Bor: i ljuvliga Munkebäck.
Hur bor jag: bostadsrätt, en etagetrea på 74 kvadrat.
Min familj: består av min man Niclas, 34 år och systemspecialist, sonen Vincent född den 18 januari 2010, katterna Zombie (tjockast i kommunen) och Sulan.
Yrke: webbutvecklare/redaktör.
Bästa med att vara föräldraledig: utöver det uppenbara, att få umgås med min son, är det att jag får en möjlighet att reflektera över vad jag verkligen vill göra.
Sämsta med att vara föräldraledig: just att jag får tid att reflektera över min framtid. Hittills har jag bockat av mäklare, caféägare, författare och hotellägare. Listan kommer bli lång…
Favoritplats i Gbg med barn: Kåken i Härlanda. Där kan Vincent skrika hur högt han vill utan att man behöver känna sig stressad som man gör på de många ogästvänliga caféerna på Linnégatan.
Favoritplats i Gbg utan barn: Sportlife Exclusive. Där får jag tid att träna, duscha, basta och torka håret.
Det här gör vi en regnig dag: Promenerar. Vi promenerar varje dag, oavsett väder. En regnig dag äter jag en del choklad också...
Just nu ser fram emot: Vecka 28 då vi har hyrt hus i Kyrkesund.
Jag bloggar om: om det rosa, om det svarta och om det gråa med mammalivet. Om bajs, snor, oro, lycka, viktnedgång, mat och bak, böcker, traderafynd, kärlek, besvikelse, krämpor, tv-serier, godis och mycket annat som hör mammaledighet till. Det är personligt, inte ytligt.

2 kommentarer:

  1. Roligt att läsa om mammabloggare och kanske få lite barnvänliga tips om bra ställen i gbgsområdet!

    SvaraRadera
  2. Visst är det roligt! Kul att du gillar!

    SvaraRadera