tisdag 23 februari 2010

Mamma-baby jympa


Igår var en stor dag för Mamma Ada då de vanliga jeansen kunde dras på och knäppas för första gången sedan lilla bebis blev till.
Mamma Ada har ingen viktnoja men visst är det skönt att äntligen kunna få på sig sina vanliga kläder efter att ha gått i mammabyxor i snart ett år!
Efter den sista graviditeten har det också känts som om det gått extra trögt att bli av med dessa sista kilon, måhända är det åldern som tar ut sin rätt?

För de flesta ammande mammor brukar det funka rätt bra bara genom att äta rätt kombinerat med långa promenader med barnvagnen men om man känner att man vill röra på sig ännu lite mer finns ett roligt alternativ hos Friskis & Svettis, sk Mamma-baby gympa.

Detta är ett skonsamt jympapass där man tar med sin baby som får ligga på en medhavd filt bredvid på golvet när man jympar. I vissa moment kan även babyn vara med och agera "tyngd" för mamman.

Mamma-baby jympa finns hos Friskis & Svettis Västra Hamngatan på tisdagar kl 11.00 samt hos Friskis & Svettis Majorna på onsdagar kl 11.00

Obs, pappor är givetvis också välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar